Etichete

luni, 21 aprilie 2014

Unghii de gel cu tips !!!

Pasul 1
1. Scurtam unghia naturala in functie de tipul de tips ales, scamosam suprafata unghiei cu o pila de granulatie 100/180, fara a agresa unghia.
Pasul 2
2. Cu o freza ingusta de diamant pregatim zona cuticulei, iar in caz ca este necesar, cu o forfecuta pentru cuticule taiem cuticula in exces.
Pasul 3
3. Aplicam lipici pe marginea tipsului si-l asezam in asa fel incat sa nu patrunda aer, apoi il presam cateva secunde.
Pasul 4
4. Strangem usor colturile cu o penseta pentru unghii.
Pasul 5
5. Scurtam tipsul la lungimea dorita de clienta, apoi il pilim pentru a nu fi sesizabila trecerea intre unghie si tips, avand grija sa nu pilim din unghia naturala.
Pasul 6
6. Aplicam un strat subtire de Primer 2M Beauty pe unghia naturala, il lasam sa se usuce 2-3 minute, apoi aplicam un strat subtire de 2M Beauty No Line pe toata suprafata si-l lasam de asemenea sa se usuce.
Pasul 7
7. Dupa uscarea solutiilor de pregatire, aplicam un strat subtire de gel de baza Bonding Sealer si-l intarim in lampa UV 1 min.
Pasul 8
8. Realizam prelungirea bazei cu gel de camuflaj Natural 2M Beauty.
Pasul 9
9. Pe marginea libera aplicam gel Fiber Extreme White.
Pasul 10
10. Acoperim unghia cu gel 3in1 realizand curba "C".
Pasul 11
11. Dupa intarirea gelului de acoperire, fixam unghia cu Cleaner si o finisam cu o pila de 180 grit si cu o freza ingusta de carbid eliminam excesul de gel din zona cuticulei.
Pasul 12
12. Aplicam gelul de luciu Top Gel, il intarim in lampa UV 3-4 minute, apoi hidratam cuticulele cu ulei de cuticule si suntem gata!
Final

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu