Etichete

vineri, 2 ianuarie 2015

Tendinte unghii primavara 2015 !!!

Primavara 2015 vine cu noutati interesante in ceea ce priveste manichiura. Unghiile cu gel raman un must- have, deoarece structura lor falsa permite crearea unei multitudini de modele si forme. Motivele florale reprezinta elemente indispensabile noii tendinte in manichiura unghiilor cu gel. Pline de culoare si farmec, modelele de manichiura pentru primavara 2015 se remarca datorita detaliilor glamour folosite si a contrastelor cromatice senzationale.



MAI multe poze aveti aici...https://www.youtube.com/watch?v=lcHSCcR1Cws&feature=youtu.be
 
Culoarea cea mai dominanta printre tendintele in unghii in primavara-vara 2015 este coral. Delpozo, Nicole Miller, Veronica Beard, Alice&Olivia si Jenny Packham au folosit culoarea coral pe unghii in prezentarea colectiilor lor. In cazul in care aceasta nu este nuanta dvs preferata, puteti face experimente cu nuante de piersica sau cu un rosu-portocaliu mai saturat.


Unghii nude
Roz moale si nude sunt, de asemenea, o tendinta majora prezentata la saptamana modei de la New York. Manichiura in nuante nude au fost alese pentru a insoti colectiile Proenza Schouler, Reem Acra, BCBG, si Rachel Zoe. Derek Lam a mers pentru o abordare moale in doua tonuri, folosind o combinatie de bej pal si roz.

Ornamente 3D
Daca pana acum ati evitat unghiile 3D, anul viitor este timpul sa optati pentru aceasta arta. Lela Rose a folosit stifturi mici de argint, iar Betsey Johnson a experimentat cu modele mai indraznete, mai ales pentru mirese.



 
 


MAI multe poze aveti aici...https://www.youtube.com/watch?v=lcHSCcR1Cws&feature=youtu.be

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu