Etichete

duminică, 12 ianuarie 2014

UNGHII ACRILICE PAS CU PAS !

                       UNGHII ACRILICE pas cu pas

Buna dragele mele, astazi va voi scrie pasii pentru realizare unei manichiuri de unghii acrilice. Acrilul se poate aplica atat pe unghia naturala cat si pe o extensie, fie ea tips sau sablon.   Urmariti pasii cu atentie !

             
1 )  Manichiurista se va spăla pe mâini cu un  Antibacterian.
2) Se dezinfectează ustensilele de lucru şi mâinile clientei cu  o Soluţie de Igienizare.
3) Se aplică Dizolvantul pentru cuticule(nu in toate cazurile). Cu ajutorul unui băţ de portocal sau a unei pensule pentru îndepărtarea cuticulelor, se lucrează cuticulele.
4) Se pileşte unghia pentru a se deschide canalele longitudinale ale unghiei şi pentru a îndepărta mecanic sebumul, astfel încât produsul să adere mai bine. Pilirea se realizează cu un buffer( se poate realiza si cu pila electrica )
5) După pilire se curata unghia de praf, se aplică pe unghie lichidul Primer, Primer-ul degresează chimic unghia naturală.  

Daca suneti incepatoare va recomand sa incepeti sa practicati utilizand pentru inceput tipsurile.

SELECTAM TIPSURILE : Se selectează tipsul potrivit, astfel încât să se potrivească perfect cu părţile laterale ale unghiei şi să acopere 1/3 din unghia naturală. Se lipeşte tipsul pe unghie cu adeziv. Se scurtează tipsul cu ghilotina de tipsuri. Se aplică Diluat pentru tipsuri peste linia de unire dintre unghie şi tips, cu ajutorul unui beţişor cu vată. Astfel, pilirea se va face mai uşor. De asemenea, permite îndepărtarea excesului de adeziv. Pilirea se realizează cu o pila de120/240.

1) Dupa ce unghia noastra este pregatita,punem intr-un paharel putin lichid monomer iar apoi cu pensula pentru unghii acrilice vom incepe procesul.
2) Introducem pensula in monomer iar apoi in pulberea acrilica,depozitati biluta pe unghie si incepeti sa construiti unghia intr-un strat subtire,se usuca repede,deci trebuie sa fiti putin rapide in miscari.
3)Dupa ce ati terminat incepeti procesul de pilire cu o pila groasa sau cu o pila electrica pana cand unghia este perfecta.
4)Curatati unghiile de parf iar apoi incepeti procesul de lacuire sau decorarea dupa placerea clientei.
5)La final puteti sa aplicati un strat de gel uv finish si sa lasati 2 minute la lampa,dupa uscare apilcati ulei de cuticule cu masaj.
               CAM ATAT,SPER CA V-AM AJUTAT !!!
daca aveti nelamuriri sau intrebari, imi puteti scrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu